Mode

O podjetju

BizIS je inovativno in visoko-tehnološko podjetje na področju upravljanja poslovnih procesov (BPM). Ponujamo celovite rešitve pri prenovi in avtomatizaciji poslovnih procesov s čimer podjetja povečajo svojo učinkovitost poslovanja z znižanjem stroškov, zmanjšanjem tveganj in nadzorom nad poslovnimi procesi v realnem času. Ukvarja se s svetovanjem pri vpeljevanju programskih rešitev in strokovnim ter tehničnim usposabljanjem. Rešujemo poslovne izzive podjetij s pomočjo sodobnih informacijskih tehnologij.

Ponujamo in pokrivamo celovito izgradnjo sistemov za upravljanje s poslovnimi procesi na vsebinskem in tehničnem nivoju, od svetovanja do izgradnje sistemske in namenske aplikativne IT infrastrukture.

Podjetjem svetujemo in hkrati vpeljujemo sisteme poslovne inteligence.

Pokrivamo integracijo spletnih IT rešitev v poslovna okolja podjetij.

Izdelujemo preproste in zahtevnejše spletne strani in portale.

Spletne strani in portale optimiziramo za spletne iskalnike ter obenem poskrbimo za kontekstualne in spletne kampanje v socialnih omrežjih, s pomočjo pasic in drugih oblik trženja.

Pokrivamo storitve grafičnega oblikovanja, izdelujemo celostne grafične podobe in nudimo pripravo dokumentov za tisk.

Podjetje združuje ekipo strokovnjakov s širokim spektrom vsebinskega in tehnološkega znanja ter dolgoletnih izkušenj na področju poslovne informatike.

Informacijske rešitve in storitve